BL630ELAA56RCKANMY-10509020

Wednesday, April 29, 2009

Siaran TV dolok marek!

Macam tulah TV dolok marek, barangkali,kinek tuk udah jadi akuarium.. Sapa gik ada nyimpan TV cam tuk kira dah antik.. Siaran HITAM PUTIH ajak. Mun mauk kaler, enggah screen warna biru, screen warna rainbow...pelik juak, Aerial mesti tinggi, palig besar aerial kpg kamek masa ya kat rumah Awg Pozi, katanya nak ngambik siaran brunei..hehehehehe .....
Set TV dulu-dulu...... COBA KITAK NANGGAR, CERITA APA YANG PALING DISUKA KITAK MASA YA..?
LOST IN SPACE tuk lah famous dolok marek ,,paling ditunggu-tunggu Ada Dr SMITH rah ya...coba ko perati menar-menar....
Siri cerita koboi....

Tuk lah cerita yang diminat masa ya, cerita orang kuat, mata nya awas! Mun lekak nanggar cerita tuk, mauk-mauk nak berekot laju juak! Mun nanggar urang maok bebunyi juak mulut..tit tit tit tit ... STEVE tek!

Haaaa..... tuk keluar semasa "SIARAN TERGENDALA SEBENTAR"...mun kitak tengah layap nanggar TV, tetiba jak siaran tergendala....

Masa tuk susah nak nanggar siaran tergendala...sistem dah bagus! Clear, digital!

Hiburan dulu-dulu, musim ya micheal jakson lagik makei rambut lanyek (bak kata wa Tahir)
CHIP, Teringat aku ngan Traffic MONDAI, ADEN, JALI, MAN SEJINGKAT.....
Peyton Place, Drama yang paling boring...ketika ya.. tanggar ajaklah... sikda pilihan!
Cerita Khayalan fiksyen....

1 comment:

  1. Masa ya, lagik numpang nanggar TV rumah urang...mun kol 6pm bersususn dah nak nunggu cerita cluth cargo.... mun malam, nunggu cerita Steve..six million dollar man....

    tit tit tit tit tit ..... kata matanya nanggar urang

    ReplyDelete

sila tulis apa-apa jak...Sila komen

Sila klik juak, news paper, politik dan apa-pa sia. ok!